Skip to main content

Vanwege de coronacrisis hebben wij de niet direct noodzakelijke vaccinaties van huisdieren `on hold` gezet. U ontvangt van ons nu ook geen herinneringsoproepen.

Voor de konijnenvaccinaties gaan we echter een uitzondering maken. Coronavirus is voor konijnen niet gevaarlijk, maar het Myxomatose virus en VHD1 en 2 zijn dat zeker wel! Vanwege het mooie weer van de afgelopen dagen loopt het risico op deze infecties flink op. We willen daarom niet langer wachten met het vaccineren van konijnen.

Meer weten over deze ziekten? Kijk op: http://dierenkliniek-kerkewijk.nl/myxomatose-en-vhd-1-2-konijn/?preview_id=1542&preview_nonce=f2fbe25255&preview=true

Is het een jaar of langer geleden dan uw konijn is gevaccineerd? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Let op: er zijn GEEN OPEN INLOOPSPREEKUREN, alle behandelingen gaan OP AFSPRAAK. Ook vragen we u met 1 begeleider te komen.

Gelukkig is er ook goed nieuws: het nieuwe combivaccin tegen myxomatose en VHD1 en 2 is eindelijk uitgeleverd en uw konijn heeft nu dus maar 1 injectie nodig voor een jaarlijkse bescherming. De kosten van dit combivaccin zijn ook lager dan de 2 aparte vaccins, nl. in plaats van € 49,90 nu € 32.25.

Bel voor een afspraak 0318-514234 of maak online een afspraak via:  https://booking.vetstoria.com/5d930bcde954c/?r=7#!/?step=2