Skip to main content

Nog een ‘nieuw’ gezicht bij ons in de praktijk!
Sindy heeft u wellicht al eens te woord gestaan of geholpen.
Hieronder stelt zij zich voor.

Hallo! Mijn naam is Sindy Kroesbergen en ik ben sinds juni 2022 werkzaam bij Kliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk als paraveterinair dierenartsassistente. Tijdens mijn opleiding heb ik hier twee keer stage mogen lopen en dit beviel zo goed dat ik ben blijven hangen. Ik had namelijk het geluk dat er, toen ik afstudeerde, ruimte was voor een extra paraveterinair. Zoals ik al suggereerde ben ik dus net afgestudeerd en ik hoop veel te mogen leren van dit ervaren team!Ook bij mij is de liefde voor dieren er altijd al geweest. Toen ik nog op de basisschool zat waren mijn ouders bezig met vrijwilligerswerk bij de dierenambulance en later toen ik ouder was ben ik zelf vrijwilligerswerk gaan doen op de kinderboerderij waar ik nu nog met plezier af en toe werk in de weekenden. Ik ben opgegroeid met allerlei dieren… Honden, katten, parkieten, konijnen, reptielen, insecten, vissen enzovoorts en ik vind het ook allemaal leuk!Naast mijn werk rijd ik graag paard, houd ik erg van lezen en ben ik graag bezig met mijn twee kleine papegaaitjes. Ook ben ik erg graag buiten, houd ik erg van wandelen, nieuwe plekken en dingen ontdekken!