Waarom Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding?

Voorpagina informatiefolderHeel veel gezondheidsproblemen bij mens en dier worden veroorzaakt door een onjuiste voeding. Sterkliniek Dierenartsen vinden dat de basis voor een goede gezondheid in de voeding ligt en willen hun cliënten dan ook graag voorzien van goede producten op dit gebied.

Door de grootte van het samenwerkingsverband is het mogelijk om zelf diervoeding te laten produceren en hierdoor vallen veel kosten weg. Op deze manier kunnen wij u een voeding voor uw huisdier aanbieden met een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Tenslotte zijn we samen met u verantwoordelijk voor het welzijn van uw huisdier.

Alle recepten voor de producten van Sterkliniek dierenartsen diervoeding staan onder toezicht van een Europees erkend Veterinair Specialist Diervoeding. De eindproducten worden voortdurend getoetst op de vastgelegde kwaliteitscriteria.

Op deze manier kunnen we de kwaliteit in vele opzichten waarborgen en zijn we verzekerd van diervoeding volgens de laatste medische inzichten.

Ook voor onze diervoeding geldt: “Sterk in kwaliteit!”

Lees hier onze voedingsfolder voor meer informatie: Informatiefolder Sterkliniek Dierenartsen Diervoeding

 

Wist u dat… er smaakgarantie zit op de voedingsverpakkingen van Sterkliniek Dierenartsen diervoeding? Is uw hond of kat een kieskeurige eter? Dit is dus geen probleem. Vraag onze dierenartsen of paraveterinairen voor meer informatie.

foto Voedingsverpakkingen

 

Ervaring van baasjes

 

Monkey & Pip

“Sinds een paar maanden zijn wij overgestapt van voeding van de supermarkt naar Sterkliniek voeding voor onze katten Monkey en Pip. Beide katten gaan veel naar buiten en zijn daar erg actief, wij vinden het dan ook belangrijk dat ze voeding krijgen waar ze voldoende energie uit halen om de hele dag te spelen en toch genoeg belangrijke voedingsstoffen binnen krijgen. De verpakking is na het openen eenvoudig weer te sluiten waardoor het voer vers blijft en de katten er niet meer bij kunnen. En ze vinden de brokjes heerlijk! – Baasjes van Monkey en PipFoto Monkey en Pip

Stitch & Macavity

“Ik heb een paar katten thuis, maar Stitch en Macavity hebben dieetvoeding nodig. Zonder dieetvoeding hebben ze heel veel kans op klachten aan de blaas, ze gaan dan blaasgruis aanmaken en dan krijgen ze of verstoppingen of ze plassen door het hele huis heen. Ik heb eerst de dieetvoeding van een heel bekend merk geprobeerd, maar dat ging niet goed. Ze moesten hier alleen maar van overgeven. Daarna ben ik, op aanraden van de dierenarts, overgegaan op voeding van Sterkliniek zelf. En nu hoeven ze niet meer over te geven! En het gaat heel goed met ze, ze plassen normaal en hebben geen klachten meer! Fijn!”  – Baasje van Stitch en MacavityFoto van de kat