Maatregelen in verband het met Coronavirus

Afbeeldingsresultaat voor corona

In de huidige Coronacrisis doen wij ons best om onze praktijk open te houden en de zorgverlening aan onze patiënten door te kunnen laten gaan. Gelukkig worden dieren niet ziek van Corona, en spelen ze, voor zover we nu weten, ook geen  rol in de overdracht van infectie. Vandaar dat wij onze praktijk en onze patiënten  zoveel mogelijk “als normaal” willen  behandelen.

Maar we moeten wel maatregelen nemen voor de gezondheid van onze medewerkers en de eigenaren van onze patiënten. Daarom hebben wij besloten de volgende aanpassingen te doen.

  1. We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid en de RIVM.
  2. We desinfecteren meerdere keren per dag de deurkrukken, toetsenborden, balie en pinautomaat.
  3. We vragen van onze medewerkers en van onze klanten dat als zij mogelijk coronaklachten hebben (hoesten, keelpijn en/of koorts) thuis Is er sprake van een spoedeisende situatie met uw huisdier, bel ons dan eerst zodat we kunnen overleggen wat het beste plan van aanpak is.
  4. Om grote aantallen mensen in de praktijk te voorkomen vervallen onze open inloopspreekuren (van 13.30-14.30, en ’s avonds van 18.30 tot 19.30, en het kattenspreekuur). U kunt op deze tijden wel op afspraak terecht. Bel op 0318-514234 voor het maken van een afspraak.
  5. We vragen u met 1 begeleider per dier te komen.
  6. Wij doen tot nader order geen visites aan huis.
  7. We bekijken de situatie per dag en passen de maatregelen zo nodig aan.

Door met zijn allen op deze manier bewust bezig te zijn met het besmettingsrisico hopen we de besmettingen onder controle te krijgen.

Bedankt voor uw medewerking!