Er zijn soms grote prijsverschillen tussen dierenartsen. Hoe komt dit? De verschillen worden door allerlei factoren bepaalt.

Prijzen vergelijken blijft lastig omdat niet altijd duidelijk is of u wel hetzelfde product vergelijkt. Hoelang duurt een consult bijvoorbeeld?  Hoe is de inrichting van de praktijk? Welke materialen worden er gebruikt? Hoeveel ervaring heeft een dierenarts met een bepaalde ingreep? Wat valt er allemaal onder het operatie-tarief ? Wordt nazorg bijvoorbeeld apart in rekening gebracht?

Het aanvragen van een offerte en het maken van goede afspraken voorkomt vervelende verrassingen bij het afrekenen.

De tarieven van een dierenarts worden niet centraal bepaald of door zorgverzekeringen afgedwongen. Een dierenarts kijkt naar zijn kosten en investeringen en berekent zo zijn prijs.

Voor een indicatie van onze prijzen vindt u hier een aantal tarieven. Schroom niet om een uitgebreide kostenraming aan te vragen!

Tarieven(prijswijzigingen voorbehouden)
Consult€ 48,65
Operatiestarief inclusief nazorg, exclusief, narcose, medicatie zoals pijnstilling postoperatief, kraag/ romper)
Sterilisatie teef tot 10kg. vanaf:€ 431,35
Sterilisatie teef tot 50 kg vanaf:€ 577,70
Laparoscopische sterilisatie 10-20kg vanaf:€ 589,15
Laparoscopische sterilisatie tot 50kg vanaf:€ 711,55
Castratie reu tot 20kg vanaf:€ 227,20
Castratie reu tot 50kg vanaf: € 308,30
Sterilisatie poes vanaf: € 181,05
Castratie kater vanaf: € 77,20
Sterilisatie voedster vanaf:€ 181,35
Castratie rammelaar vanaf: € 75,25
Castratie beer vanaf: € 92,55

Vaccinaties

Altijd samen met consult. Komt u met meerdere eigen dieren dan betaalt u slechts voor één consult. Wij vaccineren op maat.

Vaccinatie op maat
(prijswijzigingen voorbehouden)
Prijzen excl. consult a € 48.65
Cocktailvaccinatie Hond€ 29.50
Ziekte van Weil vaccinatie hond€ 22.50
Kennelhoest neusenting€ 29.50
Katten- en niesziekte vaccinatie€ 26.75
Niesziekte vaccinatie€ 25.50
Rabies vaccinatie€ 24.35
Vaccicheck titerbepaling Hond€ 65.00

 

Huisdierenverzekering

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan 15 huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.