Kliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk

De Kliniek voor gezelschapsdieren Kerkewijk bestaat uit een team van 4 dierenartsen en 5 assistentes. Met elkaar staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit betekent dat een van onze eigen dierenartsen altijd, dus ook in het weekend en tijdens nachtdiensten, beschikbaar is om uw dier te allen tijde de best mogelijke zorg te kunnen geven.

Uw dier is onze zorg

Het leveren van optimale zorg aan uw huisdier staat voor ons voorop. Onze kliniek is dan ook aangesloten bij de Sterklinieken, ISO gecertificeerd, en uitgerust met de mogelijkheden voor goede diagnostiek. Als team blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde om u en uw dier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Naast de diergeneeskundige kant proberen we ook de dienstverlening naar de eigenaren van onze patiënten – u dus! – zo prettig mogelijk te laten verlopen. We doen ons best in onze werkwijze altijd dier- en klantvriendelijk te zijn.

Onze Missie:

We willen hoogwaardige, zoveel mogelijk evidence based diergeneeskundige zorg leveren die voor de patiënt en de cliënt op maat gesneden is. We komen in samenspraak met de cliënt, door het geven van individuele aandacht aan dier en mens, tot een  op maat gesneden behandelplan dat tot de meest optimale oplossing voor patiënt en cliënt leidt. Om dit te kunnen realiseren hechten wij waarde aan goede communicatie met de cliënt en aan een optimale dienstverlening en bereikbaarheid, tegen redelijke kosten.

Dierenartsenpraktijk Breukelen een sterkliniek dierenartsOnze praktijk is aangesloten bij de Sterkliniek dierenartsen. Sterkliniek Dierenartsen is een samenwerkingsverband met meer dan 80 gezelschapsdierenklinieken in Nederland. Vanuit het samenwerkingsverband Sterklinieken wordt de kwaliteit van een Sterkliniek door een onafhankelijke en betrouwbare partij, met veel kennis van zaken en van buiten de beroepsgroep van Dierenartsen, streng gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan de nascholing van dierenartsen en paraveterinairen, controle en onderhoud van apparatuur, etc. Ieder jaar vindt er een audit plaats om zo de kwaliteit te controleren en op niveau te houden.

Stage Leerbedrijf

Wij zijn een officieel stage-leerbedrijf voor de opleiding van dierenarts-assistentes tot para-veterinair. Paraveterinairen zijn dierenarts-assistentes met uitgebreide verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Zij mogen strikt omschreven zaken zonder aanwezigheid van een dierenarts uitvoeren. De dierenarts blijft natuurlijk altijd de eindverantwoordelijke. Regelmatig loopt er een para-veterinair-in-opleiding met ons mee om in een aantal maanden praktische vaardigheden op te doen. Zij worden continue begeleid zodat alle onderdelen van de stage aan bod komen en voldoende zijn afgewerkt.

Om te zorgen dat iedere stagiaire zo veel mogelijk kan leren nemen we één stagiaire tegelijk aan.
Verzoek tot stage liefst per email info@dierenkliniek-kerkewijk.nl o.v.v. Stageverzoek.

Advies of een afspraak?

Er is altijd 1 van uw eigen dierenartsen beschikbaar. We hebben een 24-uurs spoeddienst, bereikbaar via 0318-514234.
Onze contactgegevens en informatie over openingstijden en spreekuren vindt u op de contactpagina.