Skip to main content

Ons nieuwe gezicht in de praktijk is Marije Zweistra.

Hier onder stelt zij ze zich aan u voor:

Vanaf kleins af aan heb ik altijd al dieren om mij heen gehad. Toen ik nog maar net kon lopen, ging ik al aan de wandel met de hond en liep ik het hele huis rond met de hond aan de lijn. Het was al snel duidelijk dat ik later met dieren wilde gaan werken. En ik ben erg blij dat ik dit ook heb gekozen om te gaan doen.

In 2019 heeft u mij misschien al wel eens een keer voorbij zien komen in de praktijk. Ik heb toen namelijk een stage gelopen bij Sterkliniek.Sinds die stage heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ik het leuk zou vinden om in deze kliniek aan het werk te gaan.In 2021 heb ik mijn diploma paraveterinair dierenartsassistente op het Aeres MBO in Barneveld gehaald. Nadat ik mijn diploma heb gehaald heb ik een paar jaar bij een andere dierenkliniek gewerkt en vanaf maart 2024 mag ik zeggen dat ik deel uitmaak van dit leuke en gezellige team van Sterkliniek. Wij staan altijd klaar om u en uw dier te helpen.