Skip to main content
Nieuws

Wij stellen aan u voor….

Onlangs hebben wij weer een nieuwe collega mogen verwelkomen.
Bij deze stelt Samira zich aan u voor;

Samira van Dijk: 

Hoi allemaal! Ik ben Samira van Dijk en ik sta te popelen om mezelf aan jullie voor te stellen. In 2023 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres training centrum in Barneveld. Sinds april van datzelfde jaar ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk.

Hoewel ik eerder ook de studie paardenhouderij heb gevolgd, besloot ik al snel dat werken met een diversiteit aan dieren veel leuker was. En zo belandde ik hier, waar ik mijn passie kan omzetten in mijn werk.

Elke dag kun je mij vinden bij mijn paard genaamd Joy. Samen maken we de bak en het bos onveilig. Van een ontspannen ritje tot een spannend sprongetje of een avontuurlijke cross, we doen het allemaal!

Maar mijn leven draait niet alleen om dieren. In het weekend geniet ik er ook van om lekker samen met mijn vrienden een drankje te doen. Want naast hard werken is ontspannen minstens zo belangrijk, toch?

Dus, als je op zoek bent naar een dierenkliniek waar zorg, passie en plezier hand in hand gaan, ben je hier aan het juiste adres! Kom gerust langs en laten we samen zorgen voor de gezondheid en het welzijn van jouw huisdier. Tot ziens!